Norsk Turistutvikling.

Norsk Turistutvikling (NTU) har ledende kompetanse innen rådgivning og reiseliv. Vi bistår reiselivsbedrifter, destinasjoner og offentlige aktører med rådgivning innen reiseliv. Vi gjennomfører analyser og vurderinger for å gi våre oppdragsgivere et best mulig beslutningsgrunnlag.

Nettkursene til Norsk Turistutvikling

Norsk Turistutvikling tilbyr disse nettkursene på Campus NooA. Les kursbeskrivelsene ved å klikke på bildene.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om nettkursene til Norsk Turistutvikling.

 

Se også tilbudene fra NooAs andre samarbeidspartnere:

Adopsjonsforum, Asker Næringsråd, Balanse i hverdagen, Bestselgerskolen, Cogito, Fagakademiet, Forfatterskole.dk, GCMS – Global Capital Market Solutions, Human Factors, Norsk Turistutvikling, Reiseliv.no og Styre og ledelse.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere.

Norsk Turistutvikling leverer nettkurs i samarbeid med Campus NooA

Vi holder til i Lillehammer, og har hele landet som arbeidsfelt. Med lang erfaring kjenner vi de viktige detaljer som må være til stede for å øke konkurransekraften og lønnsomheten.

Norsk Turistutvikling AS
Fåberggt. 153 B
2615 Lillehammer

Tlf: 61 24 66 60
Epost: post@ntu-as.no
http://ntu-as.no/

Les mer om Norsk Turistutvikling

Universell utforming i reiselivet. Et intervju med Torhild J. Solbakken.

Nye kurs fra NooAs reiselivsskole. Intervju med Torhild J. Solbakken og Anne Anmarkrud Lier.

 

Kort om kursene

Kursene til Norsk Turistutvikling

Universell utforming i reiselivs- og opplevelsesbedrifter gir deg en bedre forståelse av mange gjesters behov, og hvor viktig dette er for markedsmulighetene er for din bedrift. Det er viktig å kunne gi gode opplevelser til «alle gjester og besøkende» – uansett om de har nedsatt syn, hørsel, bevegelse, astma, allergi. Det samme gjelder for alle eldre og barnefamilier enten de har ferie, møter, kurs og konferanser eller deltakelse i selskaper, samlinger, måltider, aktiviteter og andre opplevelser.

Reiseliv i og ved vernede områder. Hvis du har planer for reiselivssatsing i eller ved vernede områder, bør du ta dette nettkurset. Det skal gjøre deg i stand til å utarbeide en egen forretningsplan for en reiselivssatsing. Kurset skal gi deg kunnskap og inspirasjon til å utvikle gode reiselivsprodukter som både bruker mulighetene som vernede områder gir og tar hensyn til de rammebetingelsene som gjelder.

Kalkulasjon og prissetting av reiselivsprodukter er grunnleggende og avgjørende for lønnsomhet og overlevelse for enhver reiselivsbedrift. Kurset gir kunnskap om hvordan du kan beregne priser på et opphold eller arrangementer, slik at du oppnår lønnsomhet og tjener penger på det du tilbyr. Nettkurset egner seg for eiere, drivere og andre med økonomiansvar ved små og mellomstore reiselivsbedrifter.

 

Lag din egen bruker for å logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på NooA

 

 

Klik for at se flere online kurser:

Finn ditt kursus og start i dag. Lær hvornår og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere.

Gode tilbudReiselivsskolenForfatterskolenLederskolenHelseskolenKunstskolenVideregående skolepopulaere-kurs-1600MøteplasserAndre kursCourses in English

 

Andre kurs på Reiselivsskolen