Start yrkesfag på NooA videregående skole i dag.

Det er aldri for sent å fullføre videregående skole! Start når du vil på våre nettkurs innen yrkesfag på NooA videregående skole.

Studiene er for praksiskandidater som har relevant arbeidserfaring i yrket de ønsker fagbrev i.

Videregående skole

Ja takk! Send meg mer informasjon om Yrkesfag på NooA Videregående skole.

 

Les kursbeskrivelsene i yrkesfag ved å klikke på bildene.

 

 

 

 

Reiselivsfaget

 

Salgsfaget

 

Service- og administrasjonsfaget

 

Lånekassen

NooA Videregående skole er godkjent for studielån og stipend i Lånekassen. Les mer om lån og finansiering her.

 

Studier i yrkesfag

  • Yrkesfagene for deg som vil ha fagbrev:

Alle som melder seg på kurs ved NooA Videregående skole får gratis tilgang til Privatisten og Studentlappen.

 

Hos oss kan du starte på skolen når du vil, få studielån, studere mens du jobber og gå opp til eksamen som privatist. Du får tilgang til studiene i 365 dager og til enkeltkursene i 180 dager fra den dagen du melder deg på.

Eksamen i yrkesfag

Du må selv melde deg opp til eksamen via https://privatist.inschool.visma.no. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året ved videregående skoler.

Frister for oppmelding er vanligvis 15. januar – 1. februar for eksamen til sommeren og 1. – 15. september for eksamen til jul. Eksamensavgiften for privatisteksamen fastsettes i statsbudsjettet. Les mer om privatisteksamen her.

Lag din egen bruker slik at du kan logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettkurs og nettstudier:

Få din egen bruker på Campus NooA

 

 

Kort om Privatisten og Studentlappen

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir også en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om Yrkesfag på NooA Videregående skole.

 

Se alle våre studier i yrkesfag på videregående skole:

aktivitør, byggdrifter, helsefagarbeider, barne-og ungdomsarbeider, kokk, servitør, logistikkoperatør, portør, salgsmedarbeider , Service- og administrasjonsmedarbeider, reiselivsmedarbeider , resepsjonist, eller yrkessjåfør

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere.