Populære kurs på Campus NooA.

Her er en oversikt over noen av de kursene vi får flest henvendelser om. I oversikten over våre populære kurs nedenfor, er de sortert etter hvilken av våre nettskoler de hører hjemme.

Ja takk! Send meg mer informasjon om våre Populære kurs.

 

Les kursbeskrivelsene til våre populære kurs ved å klikke på bildene.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om våre Populære kurs.

 

Se alle våre nettskoler:

Reiselivsskolen, Forfatterskolen, Lederskolen, Helseskolen, Kunstskolen og Videregående skole.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere.

Kort om noen av våre mest populære kurs

Populære kurs

Studentlappen er et nettkurs i studieteknikk. Det tar for seg studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir også en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

NooA-passet: For prisen av en kinobillett får du NooA-passet som gir deg en ukes tilgang til noen smakebiter av våre tjenester og 48-timers tilgang til et av mange NooA-kurs du kan velge mellom på Campus NooA. Meld deg på, så får du informasjon om hvordan du går frem for å gi beskjed om hvilket kurs du vil ha tilgang til og når du ønsker å starte.

The Mall gir deg tilgang til smakebiter på nettkurs og mange av NooAs kurs og tjenester. Der kan du møte ansatte, lærere, studenter og nysgjerrige og teste ut hvordan det er å være student på NooAs læringsportal. Du kan for eksempel se på noe av kursinnholdet, lage din egen profil, utforske våre blogger, sende meldinger, gjøre oppgaver og ta del i forumaktiviteter. Dersom du gjør og består alle aktivitetene, vil du få tilgang til ditt eget kursbevis.

Forlenget tilgangstid: Dersom du ønsker å forlenge tilgangangstiden til et eller flere av kursene dine, kan du gjøre det ved å melde deg på og betale via påmeldingsknappen her. De fleste kursene ved Campus NooA har i utgangspunktet en tilgangstid på 180 dager. Kursene på NooA Videregående skole har en tilgangstid på 365 dager. I de fleste tilfeller er dette rikelig tid til å fullføre kursene, selv om man har jobb og familieforpliktelser ved siden av. Men det kan oppstå situasjoner der man likevel har behov for ekstra tid, og da er det bare å bestille forlenget tilgangstid her.

Forfatterskolen

Skrivekurs I inneholder skriveoppgaver som utvikler språket og skriveferdighetene dine. Kurset hjelper deg å skrive bedre, mer spennende, poetisk og sanselig. Det består av teori, gode råd og praktiske øvelser om språkets rytme, melodi og regler. Du får hjelp til å finne din personlige stil og en innføring i verktøy og kunstgrep du har nytte av når du skriver.

Writers Lounge er en av NooAs møteplasser. Writers Lounge inngår i Forfatterskolen og er åpen for alle som tar skrivekurs hos Campus NooA og Forfatterskole.dk. I Writers Lounge kan deltakerne dele sine tekster, stille spørsmål og gi kommentarer både til deltakerne i NooAs skrivekurs og andre skriveinteresserte. Alle deltakerne i våre skrivekurs får gratis tilgang til Writers Lounge.

Lederskolen

Næringslivsetikk og samfunnsansvar gir oversikt over og oppdatering av emner i næringslivsetikk og samfunnsansvar som man trenger for å håndtere dette i arbeidslivet. Utviklingen her har gått raskt mht holdninger generelt og i arbeidslivet spesielt. Parallelt har endringer i lovverk og retningslinjer skjedd: Som i regnskapsloven, krav til yrker for å beholde autorisasjon og retningslinjer i skoleverket. I den nye rammeplanen for bachelorstudier i økonomi og administrasjon er dette gjort obligatorisk. Kurset eller deler av kurset er således også grunnlag for å integrere emnene i mange fagområder. Boken brukes som kursbok også ved flere høyskoler og universitet.

Styrearbeid er et kurs som gir deg tilgang til følgende fire kursene i styrearbeid: Grunnleggende styrearbeid, Eiere og aksjonærer, Styremøte, agenda og protokol og Daglig leder og styret. I tillegg inneholder dette kurset en caseoppgave som du kan presentere og få tilbakemelding på i en Skypesamtale med læreren din.

Helseskolen

Helhetlig helse handler om helse, ernæring og livsstil. Kurset gir en innføring i ernæring, matkvalitet og hvordan mat påvirker kroppen vår. Det fokuserer på en sunn livsstil med aktivitet, hvile og stresshåndtering. Kurset i helhetlig helse gir en innføring i enkle øvelser i mindfulness og stimulerer din mentale innstilling for å gjennomføre endringer. Kurset bidrar til å øke din bevissthet om å iverksette gode tiltak for din helse. Kurset i helhetlig helse hjelper deg å skape en livsstil der balanse mellom kosthold, aktivitet og hvile gir et godt grunnlag for god helse i hverdagen.

Medikamentregning omtales også som legemiddelregning og medisinregning. Dette er et obligatorisk emne i utdanningen til sykepleiere. Alltid alt rett i medikamentregning er en av forutsetningene for riktig medisinering. Kurset består av teori med interaktive oppgaver hvor du kan prøve ut dine kunnskaper underveis. I tillegg får du et kompendium og tilgang til en testbank.

Kunstskolen

I Tegnekurs lærer du å tegne det du ser. Du får innføring i flere fine måter å tegne med kull og blyant på, og vi begynner med å tegne enkle objekter, for så å tegne stilleben og til sist interiører og uterom. Du vi også lære litt om det visuelle sanseapparatet, om tegning som kunstnerisk språk, og hvordan du best kan bruke dine naturlige evner. Innholdet og oppgavene er strukturert for å passe nybegynnere, men også være spennende og utfordrende for viderekommende. Vi vil sammen se på eksempler fra kunsthistorien og lære fra de store mestrene.

Reiselivsskolen

Reisefotograf er et nettkurs som gir kunnskap om fotografi og fotoets muligheter under reiser, enten det er ferie eller i yrkesmessig sammenheng. Kurset egner seg både for nybegynnere og for studenter som kan noe om fotografi, men trenger oppfriskning og påfyll for å øke sine kunnskaper. Kurset er også en god fotostart for journalister som vil utvide med foto i utøvelsen av sin journalistiske virksomhet.

Reiselivsjournalist er nettkurset for deg som vil skrive om og formidle inntrykk fra små og store reiser. Det gir også gode råd om hvordan du kan tjene penger på artikler. For deg som en sjelden gang ønsker å skrive en reiseartikkel, er kurset en trygg innføring i journalistikk og idéskaping. Det er også godt egnet for deg som ønsker å være mer aktiv, drive med reiselivsjournalistikk på heltid eller deltid, eller kanskje med informasjon i en reiselivsbedrift.

Poppulære kurs på Videregående skole

Norsk Vg3 er basert på læreplanen i norsk NOR1-05, og fokuserer på  følgende emner: Sammensatte tekster, reklame og retorikk; Litteratur fra middelalder til og med romantikken; Språkhistorien; Litteratur fra 1870 til i dag; Fordypningsoppgave; Litteratur fra romantikken til i dag og Oppsummering og om eksamen.

Matematikk 2P-Y er basert på læreplanen MAT6-02. Kurset tar for seg tall og algebra i praksis, statistikk og sannsyn, funksjoner i praksis, modellering og eksamenstrening.

Historie Vg2-Vg3 er basert på læreplanen i historie HIS1-02. Kurset tar for seg emnene: Historieforståelse og metoder og Samfunn og mennesker i tid.

 

 

Lag din egen bruker slik at du kan logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på Campus NooA