Styre og Ledelse øker styre- og ledelseskompetansen i Norge.

Styre og Ledelse er en av NooAs partnere på Lederskolen. Vi sammarbeider om utvikling og gjennomføring av nettkurs i styrearbeid.

Styre og ledelse tilbyr disse nettkursene på Campus NooA. Les kursbeskrivelsene ved å klikke på bildene.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om nettkursene til Styre og ledelse.

Styre og ledelse samarbeider med NooA om nettkursStyre og ledelse AS er et selskap som øker styre- og ledelseskompetansen i Norge
gjennom å:

  • tilby erfarne styreledere/styremedlemmer til nye og etablerte styrer
  • kurse og utvikle styremedlemmer
  • holde kurs for eiere, styrer, ledere og ansattvalgte
  • bistå med rådgivning til eiere, styrer, ledere og arbeidstakere

Kontaktinformasjon

 

Les mer om Styre og ledelse

Nettkurs i styrearbeid – Intervju med daglig leder Inger Marie Ellingsen.

 

Kort om kursene

Kursene til Styre og Ledelse

Styrearbeid er et kurs som gir deg tilgang til alle de fire kursene i styrearbeid som er beskrevet nedenfor. I tillegg inneholder dette kurset en caseoppgave som du kan presentere og få tilbakemelding på i en Skypesamtale med læreren din.

Grunnleggende styrearbeid gir deg grunnleggende kompetanse og forståelse av styrearbeid. Her får du vite hva som er styrets oppgaver, roller og myndighet i selskapet, og innføring i den økonomiske risikoen, lover og regler. Kurset passer for deg som er eller skal bli styreleder, styremedlem, varamedlem eller observatør og som rapporterer til styret eller er interessert i styrearbeid.

Eiere og aksjonærer er styrekurset for deg som er eier i et aksjeselskap, ønsker å etablere et selskap eller er generelt interessert i styrearbeid. Kurset består av tre deler: Generalforsamling: styrets rolle, forpliktelser og ansvar, Generalforsamling: innkalling, saker og gjennomføring av møtet og Generalforsamling: formalia og protokoll.

Styremøte, agenda og protokoll passer for deg som sitter i styre, rapporterer til styret, er styresekretær, er generelt interessert i styrearbeid. Det består av to deler: Gjennomføring og agenda og Protokoll og formalia.

Daglig leder og styret passer for deg som er eller skal bli daglig leder. Det er også nyttig for deg som er styreleder, styremedlem eller er generelt interessert i styrearbeid. Det består av tre deler: Rolle og ansvar, Oppgaver og rapportering og Ansettelse, krav og lojalitet.

 

Lag din egen bruker for å logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på NooA

 

Se alle våre nettskoler:

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og personlig oppfølging.

Gode tilbudReiselivsskolenForfatterskolenLederskolenHelseskolenKunstskolenVideregående skolepopulaere-kurs-1600MøteplasserAndre kursCourses in English

 

Se også tilbudene fra NooAs andre samarbeidspartnere:

Adopsjonsforum, Asker Næringsråd, Balanse i hverdagen, Cogito, Fagakademiet, Forfatterskole.dk, GCMS – Global Capital Market Solutions, Norsk Turistutvikling og Reiseliv.no.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med personlig oppfølging og gode lærere.


Andre kurs på Lederskolen