Forfatterskolen.

Forfatterskolen har norske skrivekurs, svenske skrivekurs, danske skrivekurs og writing courses in English udviklet i samarbejde med Forfatterskole.dk.

Forfatterskolen består af fem kurser, og du kan læse kursusbeskrivelserne ved at klikke på billederne.

Vil du være forfatter?

Vi har online kurser for både begyndere og erfarne forfattere. Gode online lærere giver konkrete råd og feedback på de tekster, du skriver.

Vores skrivekurser er velegnet til alle, der vil være bedre at skrive: bloggere, journalister, forfattere, ledere, pensionister, studerende og gymnasieelever.

Kort information om kurserne på Forfatterskolen

Kurserne på Forfatterskolen

Skrivekursus I

skrivekursus I lærer du om teori og praktik i forhold til sprogets melodi, personlig stil og kunstgreb. Lær at finde din egen personlige stil og væk en lille forfatter i dig selv.

Skrivekursus II

Skrivekursus II består af opgaver som videreudvikler sproget og dine skrivefærdigheder, så du kan blive en bedre skribent.

Mesterklasse

Mesterklasse er for viderekommende og et online kursus til dig, der er erfaren skribent og som vil have større kundskab og flere værktøjer og teknikker til skriveprojekter. På dette kursus skal du blandt andet beskrive en hovedperson, som kan bruges i en roman. Du skal finde på personen og lære personen at kende, så du kan bruge personen i flere af opgaverne.

Forfatterkurs

Forfatterkurs er et godt tilbud for dem, der ønsker at gennemføre: Skrivekurs I, Skrivekurs II og Mesterklasse.

Fortellervinkler

Lær at forfatte tekster med forskellige narrative vinkler. Vil du udvikle dine skriftlige kompetencer så er NooA’s online kursus i narrative vinkler måske det rigtige for dig!

Manuskript

Drømmer du om at skrive en roman? Er du gået død i skrivingen? Og har du måske fået afslag fra udgivere? Så tag et online kursus i romanskrivning hos NooA, hvor du får de helt rigtige værktøjer til at komme videre og blive bedre til at skrive. Manuskript er et online kursus, der specifikt henvender sig til folk, der gerne vil udgive en roman. Kurset tager afsæt i netop dit manuskript, så du får de rigtige midler til at bearbejde og forbedre det.

Writers Lounge

I Writers Lounge har du mulighed for dele dit arbejde, kommentarer og spørgsmål med andre ligesindede på NooAs andre forfatterkurser.

 

 

 

 

Ja tak! Send mig mere information om skrivekurs på dansk.

 

Lærerne på Forfatterskolen

Studentuttalelser

Siri Hjartholm anbefaler skrivekurs på nett

Siri Hjartholm anbefaler skrivekurs på nett

”Skrivekursene til Campus NooA passer meg svært godt fordi jeg kunne begynne når jeg selv ville, og fordi jeg kunne jobbe med dem når jeg hadde ledig tid. Oppgavene var inspirerende, samtidig som kommentarene og tilbakemeldingene jeg fikk fra lærerne var både nyttige og inspirerende.”

Siri Hjartholm er daglig leder i TaStyring (www.tastyring.no) der hun som coach arbeider med leder- og selvutvikling. Siri Hjartholm er glad i å skrive og er helt avhengig av skriftlig kommunikasjon i jobben sin. Derfor har hun lenge ønsket å videreutvikle sine skriveferdigheter. Utfordringen har vært å få tid til dette i en travel hverdag.

Siri Hjartholm

Herleif Håvik anbefaler Forfatterskole på det varmeste

Jeg anbefaler Forfatterskole på det varmeste

Alle reiser startet med et første skritt. Så også drømmen om å skrive. Kursene til Forfatterskole var for meg en god begynnelse og en berikende opplevelse.

Kriteriene mine for å velge kurs var like enkle som de var vanskelige å oppfylle. Det måtte passe inn i hverdagens tidsklemme og samtidig gi meg skriveerfaring, praktiske verktøy og ikke minst konstruktive tilbakemeldinger –alt til en overkommelig pris.

Jeg har nå fullført grunnkursene I og II, masterklassen og fortellervinkler. Kursene bygger fint på hverandre. Oppgavene og verktøyene introduseres i et fint tempo og med stigende kompleksitet. Min stilsikkerhet har blomstret i takt med kursene. Tekstene mine er grundigere gjennomarbeidet og jeg er blitt en bedre formidler.

Språkbruk er noe svært personlig. Tilbakemeldinger blir derfor lett tatt personlig. Det var ikke et problem her. Jeg sitter igjen med en følelse av at kurslederen hadde fokus på mine tekster og ville mitt beste. Tilbakemeldingene var vennlige, konstruktive og oppmuntrende. Samtidig ble de gitt med autoritet, av personer som selv er publiserte forfattere.

Hvor min nye kunnskap og evner tar meg, vet jeg ikke. Og det er heller ikke viktig. Jeg har blitt utfordret, lært mye og hatt det morsomt underveis.

Herleif Håvik

Kristin Manger Lindner anbefaler Campus NooA på det varmeste

Kristin Manger Lindner

Jeg anbefaler Campus NooA på det varmeste, det er inspirerende å være student her!

Som selvstendig næringsdrivende er jeg i kontakt med en rekke mennesker, organisasjoner og bedrifter med jevne mellomrom. I den forbindelse er det viktig å kunne uttrykke meg troverdig, strukturert og engasjerende.

I fjor begynte jeg å skrive fortellinger og bøker, noe helt annet det jeg har jobbet med tidligere. Karakterer og historier rett og slett sloss om å få komme ut og jeg hadde behov for å finne en ny måte å uttrykke meg på. Jeg henvendte meg til Campus NooA som ikke bare svarte i løpet av få timer, men kom med en seriøs tilbakemelding til hvordan de mente at de kunne hjelpe meg i min situasjon.

Undervisningsopplegget er godt lagt opp med teori, oppgaveskriving og tankedelinger. I et on-line forum kan studenter «tenke høyt» ved å dele sin oppfatning av gitte påstander og spørsmål med andre studenter.

Min erfaring som student hos Campus NooA er at de er tilgjengelige, lydhøre og oppriktig entusiastiske på mine vegne. De faglige utfordringene er spennende, lærerike og motiverende.

Les også dette intervjuet der Kristin Manger Lindner forteller om sine erfaringer som nettstudent.

Kristin Manger Lindner

 

Les mer om Forfatterskolen

Forfatterskole: Intervju med nettlærer og nettstudent på Forfatterkolen

 

Se alle våre nettskoler:

Reiselivsskolen, Forfatterskolen, Lederskolen, Helseskolen, Kunstskolen og Videregående skole.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med personlig oppfølging og gode lærere.