Språkkurs på nett.

Nettskolen NooA har norske språkkurs på nett for begynnere og innvandrere.

Ja takk! Send meg mer informasjon om språkkurs på nett

Ja takk! Send meg mer informasjon om studiet.

 

Klikk på bildene for å lese mer om våre språkkurs.


Norskkurs for fremmedspråklige

Norsk A2 - Du får et elektronisk kursbevis når du fullfører språkurs på nett ved nettskolen NooA Norsk B1 - Du får et elektronisk kursbevis når du fullfører språkurs på nett ved nettskolen NooA Norsk B2 - Du får et elektronisk kursbevis når du fullfører kurs på nett ved nettskolen NooA

NooA samarbeider med Norsk Nettkurs om norskkurs for innvandrere. Sammen har vi utviklet nettkurs i Norsk A2, Norsk B1 og Norsk B2 og Norsk C1 som alle bygger på det felles europeiske rammeverket for språk.

Her finner du informasjon om norskprøven som nettkursene forbereder til: https://prove.hkdir.no/norskprove-a1-b2

Norskkurs for begynnere

Elektronisk kursbevis i nettkurset Norsk for begynnere

Kurset Norsk for begynnere er hovedsakelig laget for kursdeltakere med estisk, latvisk eller litauisk bakgrunn, siden ordbokfunksjonen og grammatikkforklaringene til kurset er på disse språkene. Selv om du har et annet morsmål kan du likevel ha nytte av kurset. Dette kurset passer best for deg som har noe kunnskap i norsk fra før (tilsvarende nivå A1), men siden alle ordene er forklart, kan også nybegynnere ha god nytte av å delta på kurset.

Språkkurset er et resultat av to samarbeidsprosjekter som er støttet av Nordplus. Våre lokale samarbeidspartnere i  de baltiske landene er:

Estland: www.multilingua.ee
Latvia: www.unciti.lv
Litauen: www.lbas.lt

 

Språkkurs på videregående skole

Vi har også flere språkkurs på NooA videregående skole. Disse kursene forbereder til privatisteksamen. Les mer om eksamen.


Spør oss om NooAs nettkurs

Fyll ut skjemaet