Gode tilbud på nettkurs.

Her har vi samlet gode tilbud og rimelige nettkurs for deg som vil teste hvordan det er å være nettstudent. For prisen av en kinobilett kan du få NooA-passet som gir tilgang til et valgfritt kurs i 48 timer eller smakebiter fra mange av kursene våre i The Mall. Les også om bonus-kurset Studentlappen og mulighetene for Forlenget tilgangstid.

NooA har som mål å ha rimligere og bedre nettkurs enn konkurrentene.

Gode tilbud

Ja takk! Send meg mer informasjon om Gode tilbud på nettkurs.

 

Oversikt over gode tilbud

Les kursbeskrivelsene ved å klikke på bildene. Finn ditt kurs og start i dag.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om Gode tilbud på nettkurs.

 

Se alle våre nettskoler:

Reiselivsskolen, Forfatterskolen, Lederskolen, Helseskolen, Kunstskolen og Videregående skole.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med personlig oppfølging og gode lærere.

Gratis kurs

Gratis kurs

Pianokurs

Pianokurs er et gratis nettkurs beregnet på nybegynnere som vil lære å akkompagnere sang og andre instrumenter. Kurset fokuserer ikke på hvordan du spiller en melodi note for note, men på hvordan du bruker pianoet til å spille bakgrunnsmusikken til sanger innen populærmusikken.

Gratiskurs i tegning

Gratiskurs i tegning gir en forsmak på de to kursene Lær å tegne og Tegning mellomnivå.

 

Kurs fra 90 til 1000 kr

Rimlige kurs

NooA-passet

NooA-passet: For prisen av en kinobillett får du NooA-passet som gir deg en ukes tilgang til noen smakebiter av våre tjenester og 48-timers tilgang til et av mange NooA-kurs du kan velge mellom på Campus NooA. Meld deg på, så får du informasjon om hvordan du går frem for å gi beskjed om hvilket kurs du vil ha tilgang til og når du ønsker å starte.

The Mall

The Mall gir deg tilgang til smakebiter på nettkurs og mange av NooAs kurs og tjenester. Der kan du møte ansatte, lærere, studenter og nysgjerrige og teste ut hvordan det er å være student på NooAs læringsportal. Du kan for eksempel se på noe av kursinnholdet, lage din egen profil, utforske våre blogger, sende meldinger, gjøre oppgaver og ta del i forumaktiviteter. Dersom du gjør og består alle aktivitetene, vil du få tilgang til ditt eget kursbevis.

Studentlappen

Studentlappen er et nettkurs i studieteknikk. Det tar for seg studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir også en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Writers Lounge

Writers Lounge er en av NooAs møteplasser. Writers Lounge inngår i Forfatterskolen og er åpen for alle som tar skrivekurs hos Campus NooA og Forfatterskole.dk. I Writers Lounge kan deltakerne dele sine tekster, stille spørsmål og gi kommentarer både til deltakerne i NooAs skrivekurs og andre skriveinteresserte. Alle deltakerne i våre skrivekurs får gratis tilgang til Writers Lounge. Andre skriveinteresserte kan også få tilgang i 90 dager for NOK 90.

Medikamentregning

Medikamentregning omtales også som legemiddelregning og medisinregning. Dette er et obligatorisk emne i utdanningen til sykepleiere. Alltid alt rett i medikamentregning er en av forutsetningene for riktig medisinering. Kurset består av teori med interaktive oppgaver hvor du kan prøve ut dine kunnskaper underveis. I tillegg får du et kompendium og tilgang til en testbank.

Gavekort

Gavekort for læring er gyldig i et år og kan benyttes på alle NooAs nettkurs og av enhver person giveren ønsker å støtte. Mottakerne får refundert gavebeløpet etter at de har betalt et NooA-kurs med skolens elektroniske betalingssystem og giveren bekrefter støtten.

Forlenget tilgangstid

Forlenget tilgangstid: Dersom du ønsker å forlenge tilgangangstiden til ett eller flere av kursene dine, kan du gjøre det ved å melde deg på og betale via påmeldingsknappen. De fleste kursene ved Campus NooA har i utgangspunktet en tilgangstid på 180 dager. Kursene på NooA Videregående skole har en tilgangstid på 365 dager. I de fleste tilfeller er dette rikelig tid til å fullføre kursene, selv om man har jobb og familieforpliktelser ved siden av. Men det kan oppstå situasjoner der man likevel har behov for ekstra tid, og da er det bare å bestille forlenget tilgangstid her.

 

Andre gode tilbud under kr 3000

Gode tilbud

Tegnekurs

I vårt Tegnekurs lærer du å tegne det du ser. Du får innføring i flere fine måter å tegne med kull og blyant på, og vi begynner med å tegne enkle objekter, for så å tegne stilleben og til sist interiører og uterom. Du vi også lære litt om det visuelle sanseapparatet, om tegning som kunstnerisk språk, og hvordan du best kan bruke dine naturlige evner. Innholdet og oppgavene er strukturert for å passe nybegynnere, men også være spennende og utfordrende for viderekommende. Vi vil sammen se på eksempler fra kunsthistorien og lære fra de store mestrene.

Skrivekurs I

Skrivekurs I inneholder skriveoppgaver som utvikler språket og skriveferdighetene dine. Kurset hjelper deg å skrive bedre, mer spennende, poetisk og sanselig. Det består av teori, gode råd og praktiske øvelser om språkets rytme, melodi og regler. Du får hjelp til å finne din personlige stil og en innføring i verktøy og kunstgrep du har nytte av når du skriver.

Profilanalyse og typeforståelse

Profilanalyse og typeforståelse gir deg en grunnleggende innsikt i dine personlige preferanser, altså hva du liker å gjøre når du kan velge fritt. Kurset fokuserer på deg som person og er for deg som ønsker å avklare egne preferanser før du velger studier og arbeidsoppgaver du skal vie mye av livet ditt til. Kurset hjelper deg å ta hensyn til hva du egentlig vil.

Diplom i valutahandel

Diplom i valutahandel er utviklet i samarbeid med Global Capital Market Solutions og undervisningen er på engelsk.

Næringslivsetikk og samfunnsansvar

Næringslivsetikk og samfunnsansvar gir oversikt over og oppdatering av emner i næringslivsetikk og samfunnsansvar som man trenger for å håndtere dette i arbeidslivet. Utviklingen her har gått raskt mht holdninger generelt og i arbeidslivet spesielt. Parallelt har endringer i lovverk og retningslinjer skjedd: Som i regnskapsloven, krav til yrker for å beholde autorisasjon og retningslinjer i skoleverket. I den nye rammeplanen for bachelorstudier i økonomi og administrasjon er dette gjort obligatorisk. Kurset eller deler av kurset er således også grunnlag for å integrere emnene i mange fagområder. Boken brukes som kursbok også ved flere høyskoler og universitet.

 

Gode tilbud på nettstudier med flere kurs

 

Lag din egen bruker slik at du kan logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på Campus NooA