NooA-nytt nr. 4, 2017

I NooA-nytt nr. 4, 2017 kan du lese om utvikling av Fransk B1, sommerrabatter, lanseringstilbud på Fysikk 1, eksamensdatoer våren 2018, internasjonalt realfagsprosjekt, Gründersjansen og den fortsatt gode utviklingen ved NooA.


French B1Fransk B1

Vi har underskrevet en intensjonsavtale om utvikling av et nettkurs i Fransk B1. Dersom dette er av interesse for deg, kan du ta kontakt med oss på post@nooa.no

 

 


12,5 % rabatt i juni og juliSommerrabatter

Vi har 12,5 % rabatt på mange studieforberedende kurs i juni og juli.

Ønsker du deg generell studiekompetanse? Eller trenger du Matematikk R1 og R2 for å komme inn på drømmestudiet ditt? Meld deg på før 31. juli og få 12,5 % rabatt på våre konkurransedyktige priser. Rabatten er trukket fra på sidene du bestiller og betaler kursene.

Rabatten gjelder for:

Kursene er godkjent for støtte fra Lånekassen!

Lurer du på hvordan det er å være student på NooA? Her kan du lese uttalelser fra noen av våre studenter


Fysikk 1

Vi er nå klare for å åpne Fysikk 1 for dem som vil ha fordypning i realfagNooA videregående skole. Vi ønsker oss noen pilotstudenter til det nye kurset og tilbyr halv pris til de første 5 deltakerne – om de melder seg før 1. juli.

 


Lykke til med eksamenPrivatisteksamen – eksamensdatoer våren 2018

Skal du ta privatisteksamen våren 2018? Vi har nå lagt ut eksamensdatoene på www.nooa.no/eksamen-v18/

Her finner du eksamensdatoene hvis du skal ta eksamen allerede høsten 2017: www.nooa.no/eksamen-h17/

Husk at du må melde deg opp via www.privatistweb.no i starten av september.


Nordplus LogoerNooA med i internasjonalt realfagsprosjekt

NooA har fått støtte av Nordplus for å delta i et prosjekt for utveksling av erfaringer med drift av nettbaserte realfagskurs på videregående skole for voksne. Prosjektet ledes av Europe Distance Education Secondary School i Latvia www.eiropasskola.lv . I tillegg deltar NooA og Folkuniversitetets kursvirksomhet ved Lunds Universitetet i Sverige.

 

NooA vil blant annet bidra med erfaringen fra Naturfag Vg1, Naturfag Vg3, Matematikk R1, Matematikk R2 og Fysikk 1.


GründersjansenGründersjansen 2017

Ti entreprenører med innvandrerbakgrunn er nå i gang med nettkurset Startup Forum 2017 på NooA. Kurset arrangeres av Asker Næringsråd med støttet av Asker kommune og Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

Deltakerne får en egen mentor fra næringslivet i Asker som følger dem i seks måneder. I tillegg får de tre fysiske samlinger og tilgang til kursinnhold på NooA. Målet er gjøre dem bedre rustet til å iverksette en forretningsidé, styrke sine nettverk og bli integrert i det norske arbeidslivet på en positiv måte.


2222 NooA-brukereFortsatt god utvikling for NooA

I mai 2015 hadde NooA 1000 brukere  i 20 land. I august 2015 økte det til 1111 brukere i 22 land. Nå, i juni 2017, har antall brukere fordoblet seg til 2222 i 42 land.

De fleste brukerne kommer fra Norge, Danmark og Sverige. I tillegg har vi brukere fra: Algerie, Angola, Aserbajdsjan, Australia, Brasil, Canada, Ecuador, Finland, Frankrike, Færøyene, Grønland, Hellas, India, Indonesia, Island, Italia, Kenya, Kina, Latvia, Litauen, Marokko, Mauritania, Montenegro, Nederland, Nigeria, Portugal, Quatar, Romania, Russland, Spania, Storbritannia, Sverige, Slovakia, Sør-Afrika, Thailand, Tyrkia, Tyskland, USA, Zimbabwe og Østerrike.

Alle kan teste ut våre tjenester ved å registrere en bruker på denne siden:

I juni 2017 passerte vi også 4000 likerklikk på NooAs Facebookside www.facebook.com/CampusNooa/

Den siste figuren viser at NooAs inntekter fra kurspåmeldinger siste 12 måneder har økt jevnt og trutt i 53 måneder fra starten i januar 2013.

Utvikling av kursinntekter