Fornøyde nettstudenter deler sine tanker

Fornøyde nettstudenter deler sine tanker

Alle som tar kurs på NooA videregående skole oppfordres til å starte med Studentlappen – vårt nettkurs i studieteknikk. Det inneholder blant annet flere tankedelingsoppgaver man må svare på før man kan lese medstudentenes svar.

En av tankdelingsoppgavene lyder slik: Hvordan opplever du det å være nettstudent på NooA?

Nedenfor har vi anonymisert de 16 siste svarene på dette spørsmålet:

 1. Til nå så synes jeg det er helt topp å være nettstudent her. Jeg er hjemmeværende for tiden og jeg bruker tiden på å studere mens barna er på skole og barnehage. Her finner jeg fram enkelt, og alt er oversiktlig. Trenger man råd og hjelp så er det bare å spørre og man får god hjelp og det er veldig bra.
 1. Så spennende dette blir! Det virker så langt som en oversiktlig og grei læringsplattform og jeg gleder meg til å ta fatt på studiene for alvor.
 1. Jeg har ikke kommet skikkelig i gang enda, men så langt ser dette ut til å være en fin plattform for læring, og sannsynlig mestring. *tommel opp*.
 1. Jeg er en nybegynner, og jeg finner frem til hva jeg skal gjøre. Men så langt er nettstedet enkelt å bruke. Jeg gleder meg til å lære mer om dette kurset. Og som nettstudent er det lettere tilgang til læring. Og man kan begynne umiddelbart etter hjemmeoppgave og uten å reise først.
 1. Bra med studie med fri progresjon. Litt frustrerende å ikke kunne se hva som skal til for å ha 100 % på de ulike modulene – f.eks. «studentlappen».
 1. Spennende og nytt. Jeg har holder fortsatt på å gjøre meg kjent inne på siden. Gleder meg veldig, og håper dette er noe jeg klarer få til.
 1. Først og fremst jeg takker dere for å få gratis studieplass. Det er litt spent å være som nettstudent. men håper jeg alt går bra etter hvert og vi klarer godt de oppgavene. vi skal benytte de ressursene som er tilgengelige i campus nooa og skal bruke det videre på examen.
 1. Spennende og interessant. Sidene er oversiktlige og greie bare man får trykket litt og blitt litt kjent. Gleder meg til å studere igjen!
 1. Jeg er veldig fornøyd fleksibelt og innholdsrikt kurs, gleder med til studietiden her.
 1. Jeg har akkurat startet dette kurset, ser fram til å studere framover for å oppnå et fagbrev.
 1. Synes det virker bra, ser fram til å starte.
 1. Det er første gang jeg har valgt å studere på nett. Det er litt annerledes måte å studere på, men jeg er fornøyd med valget.
 1. Virker spennende og interessant. Liker godt at man kan legge opp en timeplan og et studieløp tilpasset sin egen hverdag. Setter stor pris på gode tips og informasjon om potensielle utfordringer som følger med å være nettstudent, og ikke minst at det oppfordres til bruk av tilgjengelige forum og medstudenter.
 1. Dette er første gang jeg studerer et nettbasert kurs. Det virket som dette skulle være veldig enkelt og lette greier. Men likevel så var det ikke det. Jeg er fortsatt noe forvirret, kaster meg litt hit og dit på forskjellige temaer, enkelte ganger blir det utfordring å finne hvor jeg fant den enkelte lenken. Men har store forventninger at dette skal gå bra. Man lærer nye ting hele livet. Tar dette som en utfordring og prøver så godt jeg kan, for å oppnå mål. Det er faktisk mye lesestoff, ikke bare en bok som skal leses gjennom, men mange andre lenker som fører deg videre til lærerikt stoff. Så prøver å STÅ PÅ, og gjøre så godt jeg kan.;)
 1. Jeg trives best som nettstudent pga min helse, da kan jeg ta pauser når jeg trenger det. Og det er mindre stress enn å være på en skole.
 1. Jeg har akkurat logget meg inn og bestilt bok og leser nå Studentlappen.