Ta sommerkurs på NooA

Min beste sommerskole

Juli måned har så langt vært en relativt stille periode på Campus NooA. Mange nyter en velfortjent ferie, mens noen benytter anledningen til å ta med nettkursene på ferie – slik dette bildet (fra NooA Scotia i Canada) antyder. Om du har fotografert et fint nettstudiested i sommer, mottar vi gjerne bilder av «Din beste sommerskole» på NooAs Facebook-sider.

Denne uken har vi registrert en økning i forespørsler fra folk som vil ta kurs til høsten. I den forbindelse vil vi informere om noen prisjusteringer og oppdateringer.

Prisjusteringer fra 1. september

Dersom du vurderer å forlenge tilgangstiden til kurset ditt i 90 dager, bør du gjøre det før 1. september. Da øker vi prisen fra kr 500 til kr 600.

Vi planlegger også å sette opp prisen på enkelte andre kurs fra 1. september. Informasjon om dette finner du i kursbeskrivelsene av hvert enkelt kurs på www.nooa.no.

Oppdateringer

Vi har nylig oppdatert FAQ-siden som gir svar på vanlige spørsmål om våre nettkurs og studier. Ta gjerne en titt – vi setter pris på tilbakemeldinger til post@nooa.no dersom du mener det er flere spørsmål som bør besvares på denne siden http://www.nooa.no/bli_student/

I sommer har vi oppdatert alle skrivekursene på Forfatterskolen med flere tankedelingsoppgaver og bilder. Vi håper at det bidrar til økt skrivelyst og skriveglede.

Vi har også oppdatert nettsidene med informasjon om alle være studier på videregående skole:

Studiespesialisering

Generell studiekompetanse,
Påbygging til generell studiekompetanse,
Spesiell studiekompetanse.

Yrkesfag

Byggdrifterfaget,
Reiseliv Vg2,
Helsefagarbeider,
Barne- og ungdomsarbeider,
Service og samferdsel Vg1 og
Salg, service og sikkerhet Vg2.

Til slutt tipser vi om blogginnlegget Tankefluktstoler som inneholder noen sommerlette tanker om hvorfor nettkurs på NooA kan være et godt valg for lommeboken.

Med ønske om en fortsatt
God Sommer!

God sommer


Kurs på videregående skole