Kristin Manger Lindner - kunst - looking at art

Å se på kunst gjennom øynene til en nettstudent

Kristin Manger Lindner sier følgende om vårt nye kurs på Kunstskolen:

Jeg har nettopp fullført kurset Looking at art through the Eyes of Velazquez som teststudent og gir det mine varmeste anbefalinger. I løpet av kort tid fikk jeg innblikk i Velazquez´s fantastiske kunst men også en god forståelse av tiden han levde i.

1600 tallet er spennende, for å si det mildt. Slavehandel, inkvisisjon, kontrareformasjon, empiriske maktkamper, kunst, litteratur, aktivisme …

Jeremy Roe er en kunnskapsrik og dyktig veileder. Han er rask med tilbakemeldinger og viser til artikler, bøker og studier som gir dypere innsikt i relevate temaer.

For meg har dette kurset gjort at jeg vil vite mer om denne tiden og at jeg kommer til å få med meg så mange Velazquez ustillinger som bare mulig. Han var en banebrytende kunster som fortsetter å fascinere og skape debatt, nesten 400 år etter sin tid.


 

Les mer om kursene på Kunstskolen