Reiseliv leverer nettkurs på Campus NooA

Reiseliv er Norges eldste reiselivsmagasin på nett, og ble publisert første gang i 2000. Reiseliv ble startet som trykket magasin i 1994.

Reiseliv utgis av Reiseliv.no AS.

Hver måned besøker over 30 000 reiselystne og ressurssterke mennesker nettstedet på jakt etter reiseinspirasjon og reiseideer.

Ansvarlig redaktør: Per Henriksen

 

Les mer om Reiseliv

Reiselivsjournalisten: Intervju med Reiselivsjournalisten og nettlæreren Per Henriksen

Intervju med reisefotograf Anita Fredheim, den første studenten som ble ferdig med kurset Reisefotograf.

 

 

Kort om reiselivskursene

Reisefotograf er et nettkurs som gir kunnskap om fotografi og fotoets muligheter under reiser, enten det er ferie eller i yrkesmessig sammenheng. Kurset egner seg både for nybegynnere og for studenter som kan noe om fotografi, men trenger oppfriskning og påfyll for å øke sine kunnskaper. Kurset er også en god fotostart for journalister som vil utvide med foto i utøvelsen av sin journalistiske virksomhet.

Reiselivsjournalist er nettkurset for deg som vil skrive om og formidle inntrykk fra små og store reiser. Det gir også gode råd om hvordan du kan tjene penger på artikler. For deg som en sjelden gang ønsker å skrive en reiseartikkel, er kurset en trygg innføring i journalistikk og idéskaping. Det er også godt egnet for deg som ønsker å være mer aktiv, drive med reiselivsjournalistikk på heltid eller deltid, eller kanskje med informasjon i en reiselivsbedrift.

 

Lag din egen bruker for å logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på NooA

Reiseliv tilbyr disse nettkursene på Campus NooA. Les kursbeskrivelsene ved å klikke på bildene.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om nettkursene til Reiseliv

 

Se også tilbudene fra NooAs andre samarbeidspartnere:

Adopsjonsforum, Asker Næringsråd, Balanse i hverdagen, Bestselgerskolen, Cogito, Fagakademiet, Forfatterskole.dk, GCMS – Global Capital Market Solutions, Human Factors, Norsk Turistutvikling, Reiseliv.no og Styre og ledelse.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med individuell oppfølging og gode lærere.


Andre kurs på Reiselivsskolen