Praksiskandidat på NooA

Nyhetsbrev: Oppgradering av læringsportal

Praksiskandidat

Vi har laget en ny side med informasjon om hvordan man kan bli praksiskandidat og få fagbrev uten å være elev eller lærling. I korthet går det ut på at praksiskandidater kan få fagbrev når de består eksamen for praksiskandidater, fagprøven og får godkjent 5 års relevant praksis. Du kan lese mer om dette på www.nooa.no/praksiskandidat/

Oppgradering av NooAs læringsportal

Moodle 3.1Vi planlegger å oppgradere NooAs læringsportal til versjon 3.1 av Moodle fredag 12. august. Det medfører at http://campus.nooa.no kan være ustabil på fredag.

Årsaken til at NooA valgte Moodle som læringsplatform er tidligere forklart i et blogginnlegg der det står: «Moodle måtte bli NooAs læringsplattform på grunn av funksjonaliteten, utbredelsen, delingskulturen og lommeboken.».

Hele blogginnlegget kan leses på www.nooa.no/moodle/

 

Fem ting du ikke trenger på NooA

Nå er det mange som reklamerer for alt elever og studenter trenger til skolestart. Som en liten motvekt til dette har vi laget videoen «Fem ting du ikke trenger på NooA» for å illustrere noen av fordelene med våre nettstudier.

 

 

  1. Vekkeklokke: Start når det passer deg
  2. Bil: Ikke bruke tid og penger på skoleveien
  3. Hybel: Bo hjemme
  4. Permisjon: Jobb som vanlig,  studer når du kan
  5. Barnevakt: Studer når du er barnefri

Olympiske studier

OL-logoenPå fredag startet OL i Rio, og erfaring viser at produktiviteten i Norge synker mens lekene pågår. Vi har likevel merket en klar økning i antall henvendelser den siste uken, og husk at på NooA kan du selv velge om du vil studere under OL – eller ikke.

 

 

 


Gode tilbud på nettstudier med flere kurs