NooA-partnere

Samarbeid om nettkurs

NooA samarbeider med stadig flere virksomheter om å utvikle, selge, markedsføre og gjennomføre kurs på nettet. Vi hjelper både små og store kursarrangører med å lage fleksible og gode nettkurs til sine medlemmer, ansatte og kunder.

Les mer om hvordan du kan bli kursarrangør på NooA.

Les også intervjuene med Morten Flate Paulsen: Refleksjoner om nettkurs for bedrifter og organisasjoner og Øystein Gudim: Tror på nettkurs i organisasjoner.

Figuren tar utgangspunkt i 12 utvalgte NooA-partnere som har Facebook-sider og dermed grafiske Facebook-profiler som passet inn i illustrasjonen. Tanken bak å vise grafikken med tolv av våre samarbeidspartnere er å illustrere at samarbeidet kan gjøre oss til en bedre nettskole og til en større og mer betydelig aktør i markedet.

Her kommer en kort omtale av de 12 NooA-partnerne i illustrasjonen, der vi starter øverst til venstre og følger klokken:

 1. Fagakademiet er en av Norges største tilbydere av kurs, konferanser og studier til ansatte i kommunal og offentlig sektor, samt private tjenesteleverandører til offentlig sektor. Vårt samarbeid om nettkurs startet med utviklingen av Byggdrifterfaget.
 2. Cogito er selskap som tilbyr støtte og rådgiving innen strategiutarbeidelse, team- & organisasjonsutvikling, fasilitering, prosessforbedring, analyser, risikohåndtering og prosjektledelse. Foreløpig har vi samarbeid om nettkurs i både norsk og engelsk versjon av kurset Profilanalyse og typeforståelse.
 3. Reiseliv.no er Norges eldste reiselivsmagasin på nett. Vi samarbeider om kursene Reiselivsfotograf og Reiselivsjournalist.
 4. Ballanse i hverdagen arbeider med helse og ernæring og tilbyr nettkurset Helhetlig helse gjennom NooA.
 5. Human Factors AS arbeider med team og team-verktøy og lager nettkurs med NooA om nettkurset Divercity Icebreaker.
 6. GCMS – Global Capital Market Solutions holder til i København omtaler seg som «The global specialist in practical capital markets education». Vi har ingått et samarbeid om nettkurs for GCMS Trading Diploma.
 7. Videomarkedsskolen er startet av Katrine Gjærum og Edgar Valdmanis som samarbeider med NooA om Videomarkedsføring.
 8. Forfatterskole.dk har lang erfaring med skrivekurs i Danmark og vi startet vår samarbeid om nettkurs med å levere skrivekursene på norsk, engelsk og svensk.
 9. Norsk Turistutvikling AS har ledende kompetanse innen rådgivning og reiseliv og vi samarbeider med dem om flere kurs på Reiselivsskolen.
 10. Adopsjonsforum er en humanitær forening som har internasjonal adopsjon som sitt hovedfelt. Vi har et samarbeid om nettkurs i kurset Spansk for adoptivforeldre.
 11. Bodil Eide bor i Portugal der hun holder kurs innen kunst og kreativitet. Hun har utviklet et Tegnekurs som hun underviser på både norsk og engelsk gjennom NooA.
 12. Styre og Ledelse AS  arbeider med å øke styre- og ledelseskompetansen i Norge og vi har ingått et samarbeid om nettkurs innen fagområdet Styrearbeid.

Se nettkursene fra vår samarbeidspartnere