1500 registrerte brukere på Campus NooA

Registrerte brukere på Campus NooA

1500 registrerte brukere

I begynnelsen av april 2016 passerte vi 1500 registrerte brukere på Campus.NooA.no. Det skjedde under et år etter at vi nådde 1000 bruker i mai 2015.

Selv om brukerne har oppgitt at de bor i 25 forskjellige land, er det slik at de aller fleste i større eller mindre grad forstår ett eller flere skandinaviske språk. Derfor har vi laget en undersøkelse der vi spør målgruppen vår om de foretrekker nettkurs på engelsk eller skandinavisk.

Etter at 38 nordmenn, 41 dansker, 33 svensker og 13 islendere hadde svart, viste det seg blant annet at:

  • 89 % av nordmennene, 77 % av islenderne, 55 % av svenskene og 39 % av danskene kan tenke seg å ta nettkurs på NORSK.
  • 88 % av svenskene, 76 % av danskene, 66 % av nordmennene og 62 % av islenderne kan tenke seg å ta nettkurs på ENGELSK.

Vi ønsker fremdeles flere svar og vil gjerne ha hjelp til dele spørreundersøkelsen som finnes på http://www.nooa.no/nordiske-nettkurs/

Tips om finansiering av nettstudier

De flest av NooAs studenter er voksne mennesker som studerer på deltid og finansierer sine kurs og studier selv. De som sammenlikner priser på nettkurs, ser at NooAs ordinære priser stort sett ligger godt under konkurrentenes tilbudspriser. Likevel er det mange som ønsker støtte til finansiering av nettstudier gjennom Lånekassen, arbeidsgiver, fagforeninger, organisasjoner, stipendier, legater eller NAV. Les mer om dette på www.nooa.no/finansiering-av-nettstudier/

 

Lag din egen bruker slik at du kan logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på Campus NooA