NooA-nissen 2017

NooA-nytt nr. 7, 2017

NooA-nytt nr. 7, 2017 – desember 2017

Internasjonale kurs og aktiviteter

NooA leder det norsk-baltiske prosjektet PONC – Partnership for Online Norwegian Courses. Vi har hatt prosjektmøter i Tallinn og Riga og jobber blant annet med å lansere nettbaserte norskkurs med spesiell støtte for estere, latviere og litauere. Les mer om PONC-prosjektet her.

Vi har også intervjuet Ambrein Shabana om hennes erfaringer med å lære norsk ved hjelp av NooAs norskkurs.  Du kan lese intervjuet med Ambrein her.

Daglig leder i NooA har arbeidet med nettbasert utdanning i 30 år. I den anledning ble han nylig intervjuet om sine erfaringer av ICDE – the International Council for Open and Distance Education. Les ICDE-intervjuet her.

Nye NooA-kurs og -tjenester

French B1French B1 er ett av våre nettkurs som bygger på det felles europeiske rammeverket for språk. Kurset forbereder deg til offentlig eksamen i Fransk B1 og forutsetter at du kan lese forklarende tekst på engelsk. Du kan lese mer om Fransk B1 her.

 

 

cryptocurrencyVi har lansert et nytt nettkurs om Bitcoin og kryptovaluta som du kan lede om her.

Vi har også introdusert et nytt, tilbud på de tre kursene vi har utviklet i samarbeid med GCMS – Global Capital Market Solutions. Les mer om kursene her.

 

VideoveiledningTrenger du ekstra hjelp før eksamen eller ved kursstart? Sliter du med motivasjon, fremdrift eller noe av det faglige innholdet? Kanskje NooAs nye tilbud om videoveiledning er noe for deg?

 

 

 

Ti gode grunner til å bli nettstudent

Les også våre ti gode grunner til å bli nettstudent i det siste utdanningsbilaget i Dagbladet.