Besøk av statsministeren

Siste nytt august 2015

Les mer om Erna Solbergs besøk, prisjusteringer, eksamensoppmeldinger og NooAs deltakelse i Nordic Studylabs.

Besøk av statsministeren

Erna SolbergI dag var statsminister Erna Solberg på besøk hos Asker Næringsråd der Campus NooA holder til. Med både NRK, TV2 og flere avisjournalister i følget, var det oppmuntrende at hun stilte flere spørsmål om vårt nye kurs «How to start a business in Norway».

Les mer om besøket i denne artikkelen fra Budstikka der faksimilen er hentet fra.

 

Prisjusteringer 1. september

Vi setter opp prisen på forlenget tilgangstid og justerer opp prisen på enkelte kurs den 1. september.

Tid for oppmelding til eksamen

Vi minner også om at www.privatistweb.no nå er åpen for oppmelding til høstens eksamen på videregående skole. Påmeldingstidrommet kan variere fra fylke til fylke, men fristen er vanligvis 15. september.

 

Oppstartsmøte for Nordic Studylabs

VestervikDenne uken deltok Campus NooA i oppstartsmøtet for det nordiske prosjektet Nordic Studylabs på Campus Vestervik i den idylliske svenske skjærgården. Prosjektpartnerne skal utveksle erfaringer og samarbeide om kursinnhold i Norge, Danmark, Sverige, Island, Grønland og Færøyene. Dette innebærer blant annet at vi skal teste ut samarbeidsmodeller rundt 6 pilotkurs. De to første dreier seg om E-train – online Education og kvalitet i fiskerinæringen.

 

1500 likerklikk på våre Facebook-sider

I dag passerte vi 1500 likerklikk på Faceboksiden vår, og vi fascineres av at det i sommer har kommet mange likerklikk fra folk med islandske navn.

Facebook

 

Asker Næringsråd tilbyr nettkurs på Campus NooA. Les detaljerte kursbeskrivelser ved å klikke på bildene.