Videregående skole

Start på Service og samferdsel Vg1 i dag

Kan du tenke deg å jobbe med kundebehandling? Ønsker du å være bedriftens ansikt utad? Da kan service og samferdsel Vg1 være noe for deg.

 

Service og samferdsel Vg1Service og samferdsel Vg1 (programfagene) er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen service og samferdsel. Utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjer, fra salg til transport. Ved Campus NooA kan du gå videre til Salg, service og sikkerhet Vg2 eller Reiseliv Vg2.

Klarer du å finne konkurrerende nettkurs med fri oppstart som selges til bedre priser? Da får du vårt Gavekort for læring (kr 300) ved å sende dokumentasjon til post@nooa.no

Kort om kursene i Service og samferdsel Vg1

Drift og oppfølging dreier seg om sentrale administrative arbeidsprosesser. Programfaget handler om å følge opp virksomheters ressursbruk, og vurdere og sikre kvalitet på arbeidsprosesser. Ivaretakelse av menneskelige, økonomiske og miljømessige verdier gjennom ulike sikkerhetstiltak, beredskap og helse, miljø og sikkerhet er viktige temaer. Programfaget dekker også logistikkfunksjonen i en virksomhet. I faget inngår regelverk som setter rammer for virksomheters drift.

Planlegging dreier seg om å utarbeide og vurdere viktige beslutningsgrunnlag for etablering og utvikling av små virksomheter, produkter og tjenester. Programfaget handler om anvendelse av teknikker og hjelpemidler fra fagområdene økonomi og markedsføring, og bruk av informasjonsteknologi. Forebyggende sikkerhetsarbeid og forberedelse av arbeidsfunksjoner som ivaretar en sikker, tidsriktig og miljøvennlig forflytting av mennesker og leveranse av varer og tjenester, er viktige temaer.

Kommunikasjon og service handler om samspillet mellom kunde og selger. Faget skal gi kunnskap og forståelse om ulike aspekter i dette samspillet. Det handler blant annet om språk, identitet, kultur og verdigrunnlag og slike faktorers betydning for samhandlingen. I faget er det teorier om kommunikasjon og samspill, etikk, kundebehandling og behovsteori og analyse av forbrukeratferd innen rammen av dette faget.

 

Lag din egen bruker for å logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på NooA

Lånekassen

Service og samferdsel Vg1 på NooA er godkjent for studielån og stipend i Lånekassen. Kursene tilsvarer 477 studietimer og kan gi rett til 50 % støtte i ni måneder.

Les mer om finansiering av nettstudier.

Du kan melde deg på alle de tre kursene i Service og samferdsel Vg1 for kr 11.950 her.

Kursene er utgått

Les kursbeskrivelsene for Service og samferdsel Vg1 ved å klikke på bildene.

 

Bonuskurs

Alle som tar Service og samferdsel Vg1 på NooA videregående skole får gratis tilgang til Studentlappen og Privatisten.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om Service og samferdsel Vg1.

 

Andre yrkesfag på NooA videregående skole

Byggdrifterfaget, Logistikkfaget, Reiseliv Vg2, Helsefagarbeider, Barne- og ungdomsarbeider, Renholdsfaget, Yrkessjøførfaget og Salg, service og sikkerhet Vg2.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere.