Start på Salg, service og sikkerhet Vg2 i dag.

Salg, service og sikkerhet Vg2 (programfagene) er studiet for deg som ønsker fagbrev som

  • kontor- og administrasjonsmedarbeider,
  • salgsmedarbeider (tidligere butikkmedarbeider) eller
  • sikkerhetsmedarbeider (tidligere vekter).

Videregående skole

Les kursbeskrivelsene ved å klikke på bildene.

 

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om kursene.

Lånekassen

Salg, service og sikkerhet Vg2 på NooA er godkjent for studielån og stipend i Lånekassen. Kursene tilsvarer 477 studietimer og kan gi rett til 50 % støtte i ni måneder.

Les mer om finansiering av nettstudier.

Du kan melde deg på alle de tre kursene i Salg, service og sikkerhet Vg2 for kr 14.950 her.

Meld deg på alle tre kurs for kr 14.950

 

 

Salg, service og sikkerhet Vg2Kursene gir deg økt kunnskap om kundebehandling, markedsføring, økonomi og sikkerhet, og åpner dermed dørene til mange spennende yrker.

Opplæringen skal utvikle kompetanse i praktisk salg og bruk av digitale redskaper. Den skal gi kunnskap om hvordan ulike markeder fungerer og endrer seg over tid. Videre skal opplæringen bidra til å gi kunnskaper om planlegging, forebyggende sikkerhetsarbeid, relevant regelverk, etiske normer, og administrative arbeidsoppgaver.

Praksiskandidater

Har du fem års relevant yrkespraksis kan du kvalifisere deg som praksiskandidat.

Klarer du å finne konkurrerende nettkurs med fri oppstart som selges til bedre priser? Da får du vårt Gavekort for læring (kr 300) ved å sende dokumentasjon til post@nooa.no

Kort om kursene

Økonomi og administrasjon gir kunnskap og innsikt i økonomistyring og kvalitetskontroll. Det gir kunnskap om organisering, administrasjon og ulike administrative prosesser. Kurset tar også for seg fastsetting av priser på varer og tjenester, budsjettering av virksomhetens drift, samt økonomiske analyser som grunnlag for beslutningsprosesser.

Sikkerhet handler om planlegging, administrasjon og organisering av sikkerhetsarbeid. Det tar for seg hvordan man kan forebygge ulykker og skader og begrense omfanget av skadene når de likevel inntreffer. Kurset gir også kunnskap i vurdering av risiko, beredskapsplaner og tiltak og vedlikehold av beredskapsplaner.

Markedsføring og salg gir grunnleggende kunnskap om viktige elementer i markedsføring og salg. Det gir innsikt i markedsføringsaktiviteter, intern og ekstern markedsføring, salg og forbrukeratferd. Det gir også kunnskap i hva som er viktig i utviklingen av en bedrift og ulike forretningskonsepter.

 

Andre yrkesfag på NooA videregående skole

Byggdrifterfaget, Logistikkfaget, Reiseliv Vg2, Helsefagarbeider, Barne- og ungdomsarbeider, Renholdsfaget, Yrkessjøførfaget, og Service og samferdsel Vg1.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere.

 

Lag din egen bruker for å logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på NooA