Start på programfag engelsk nå

Programfag engelsk består av de tre programfagene: Internasjonal engelsk, Samfunnsfaglig engelsk og Engelskspråklig litteratur og kultur. Både Samfunnsfaglig engelsk og Engelskspråklig litteratur og kultur bygger på Internasjonal engelsk og de kan tas uavhengig av hverandre.

Disse fagene på NooA Videregående skole tilhører læreplan i engelsk – programfag i utdanningsprogram for studiespesialisering (ENG4-01) og tar for seg hovedområdene Språk og språklæring, Kommunikasjon og Kultur, samfunn og litteratur.

Videregående skole

Programfag engelsk

Internasjonal engelsk (SPR3008 og SPR3009) er faget for deg som vil studere i et engelskspråklig land, eller liker å følge med i engelske medier. Faget fokuserer på forskjellige språkvarianter av engelsk, bruk av engelsk i ulike medier og kommunikasjon på tvers av kulturforskjeller.

Samfunnsfaglig engelsk (SPR3010 og SPR3011) er faget for deg som vil lære om samfunnet i USA og Storbritannia. Faget fokuserer på historie, politikk, samfunn, økonomi, media, litteratur og film i USA og Storbritannia.

Engelskspråklig litteratur og kultur (SPR3012 og SPR3013) er faget for deg som vil lære om angloamerikansk kultur, musikk, film, nyheter, kunst, arkitektur og litteratur fra forskjellige epoker.

 

Lag din egen bruker slik at du kan logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på Campus NooA

Lånekassen logo

NooA Videregående skole er godkjent for studielån og stipend i Lånekassen. Les mer om lån og finansiering her.

Les kursbeskrivelsene ved å klikke på bildene.

 

Bonuskurs

Alle som tar kurs på NooA videregående skole får gratis tilgang til Studentlappen og Privatisten.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om programfag engelsk.

 

Andre programfag på NooA videregående skole

Programfag i engelsk, programfag i kommunikasjon og kultur, programfag i medie- og informasjonskunnskap og fordypning i realfag.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med personlig oppfølging og gode lærere.


Andre språkkurs