Start på Bestselgerskolen i dag

Hvorfor bli en bestselger?

Bestselgerskolen bøker

Det er vanskelig å si hva fremtiden vil bringe, men det kan virke som kampen om å skaffe og beholde gode medarbeidere vil fortsette å være en av de største utfordringene i norsk næringsliv. Vi har gått fra arbeidersamfunn til kunnskapssamfunn, og i en tid der stadig større andel av befolkningen tilegner seg høyere utdanning, ser vi at det er store forventninger til arbeidsgiver.

Det er forventninger om innflytelse, ansvar, frihet og mulighet til personlig utvikling. De bedriftene som gir kunnskapen best vilkår og utvikler en prestasjonskultur, er bedrifter som vinner.

Bestselgerskolen har skreddersydd utviklingsprogrammer som gir økt motivasjon og vekst i bedriften, og kan dokumentere topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av våre kunder/kursdeltakere har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gaselle bedrifter. Vi er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser.

 

 

Kort om kursene ved Bestselgerskolen

Salg og servicekvalitet er et studium for alle som arbeider med salg, kunder og kundepleie. Det går grundig gjennom 24 viktige ferdigheter for selgere og ledere som skal følge opp, støtte og coache selgere gjennom en utviklingsprosess. Studiet tar sikte på å øke servicekvaliteten og salget i deltakernes virksomheter ved å utvikle medarbeidernes kunnskaper, ferdigheter, holdninger og motivasjon for å levere bedre arbeidsprestasjoner.

Servicekvalitet og kundepleie er et studium for alle som arbeider med salg, kunder og kundepleie. Det handler om løsningsfasen, tilbudsfasen og oppfølgingsfasen av salgsarbeidet og fokuserer på hvordan man kan øke kundenes lyst på produktet og hvordan du kan selge mer.

 

 

Lag din egen bruker slik at du kan logge deg på Campus NooA og motta nyheter om våre nettstudier:

Få din egen bruker på Campus NooA

Bestselgerskolen og Campus NooA samarbeider om utvikling og gjennomføring av nettkurs innen salg og serviceledelse.

 

Ja takk! Send meg mer informasjon om Bestselgerskolens nettkurs på Campus NooA

Se også tilbudene fra NooAs andre samarbeidspartnere:

Adopsjonsforum, Asker Næringsråd, Balanse i hverdagen, Cogito, Fagakademiet, Forfatterskole.dk, GCMS – Global Capital Market Solutions, Human Factors, Norsk Turistutvikling, Reiseliv.no og Styre og ledelse.

Finn ditt kurs og start i dag. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med individuell oppfølging og gode lærere.


Andre kurs på Lederskolen